Skip to content

Schoorsteen verwijderen.

Schoorsteen verwijderen

Wilt u uw schouw of schoorsteen verwijderen? Dan is het raadzaam om deze klus uit te laten besteden aan een professioneel sloopbedrijf. Het is namelijk erg moeilijk om zelf uw schoorsteen te verwijderen indien u geen ervaring heeft. De hoogte van een schoorsteen maakt het tevens nog lastiger (en gevaarlijker) om zonder professionals een schoorsteen te verwijderen. U kunt bijvoorbeeld van het dak vallen. Ook kan het voorkomen dat u onherstelbare schade aan uw woning aanbrengt. Door het verwijderen van uw schoorsteen heeft u meer ruimte in uw woning, geen kans meer op lekkage via uw schoorsteen en minder last van asbest.

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het verwijderen van uw schoorsteen. Zo kunt u de schoorsteen in zijn geheel laten verwijderen, maar ook gedeeltelijk. Denk hierbij aan het verwijderen van alleen de schouw of het zichtbare gedeelte van de schoorsteen op het dak. Dat laatste wordt meestal uitgevoerd wanneer er lekkages ontstaan vanuit de schoorsteen. U kunt er ook voor kiezen de schoorsteen te behouden, maar de schouw te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat er in de woning meer ruimte is en de buitenkant van de woning onbeschadigd blijft. Ook kunt u zowel de schouw als de schoorsteen te laten verwijderen als u dit liever wenst.

Gratis offerte aanvraag

Schoorsteen verwijderen door Sloopservice Utrecht?

Wilt u graag uw schoorsteen verwijderen? Sloopservice Utrecht helpt u graag met het realiseren van deze sloopklus. Dit doen onze vakmannen snel, goedkoop en met hoogwaardige kwaliteit. Bent u benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van uw schoorsteen? Dan kunt u via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten voor het verwijderen van uw schoorsteen.

Naast de schoorsteen verwijderen kunt u ook bij ons terecht voor andere sloopwerken. Denkt u bijvoorbeeld aan uw huis slopen of dak slopen. Een sloopklus klein of groot: ons team van Sloopservice Utrecht staat voor u klaar!

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk