Skip to content

Parketvloer verwijderen.

Parketvloer verwijderen.

Wilt u uw parketvloer verwijderen, omdat u een nieuwe vloer wilt leggen? Zelf uw parketvloer verwijderen is een zware en haast onmogelijke klus. Parket bestaat uit veel verschillende soorten en maten. Iedere parketsoort moet daarom op een andere manier worden verwijderd. In de meeste gevallen zit een parketvloer vastgelijmd op de ondervloer wat het nog extra moeilijk kan maken. De basis voor een parketvloer is een cementdekvloer. Als de cementdekvloer van slechte kwaliteit is, adviseren wij u deze te laten vervangen. Vaak komt het bij oudere cementdekvloeren voor dat het cement is uitgewerkt. Wanneer dit het geval is, is het niet meer verantwoord om op deze cementdekvloer een nieuwe vloer aan te brengen.

Sloopservice Utrecht kan uw parketvloer met de juiste apparatuur verwijderen. Dit bespaart een hoop tijd en schade. Het verwijderen van uw oude vloer duurt meestal een dag bij ons. Indien de vloer toch beschadigingen blijkt te hebben, kunnen wij dat dezelfde dag voor u egaliseren. Op deze manier bent u binnen één dag klaar met alles en kunt u verder met het leggen van uw nieuwe vloer. Daarnaast is het handig te weten dat het verwijderen van een parketvloer kan zorgen voor veel lawaai en stofoverlast. Hierom adviseren wij u om niet aanwezig te zijn in de ruimte op het moment dat uw parketvloer wordt verwijderd. Ook is het aan te raden om uw buren tijdig te waarschuwen voor het geluidsoverlast.

Gratis offerte aanvraag

Parketvloer verwijderen door Sloopservice Utrecht?

Professioneel uw parketvloer verwijderen? Sloopservice Utrecht heeft jarenlange ervaring met het professioneel verwijderen van parketvloeren en andere type vloeren. Wij zorgen ervoor dat uw sloopklus snel, goedkoop en vakkundig wordt gerealiseerd. U kunt een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen voor een kostenplaatje van uw sloopklus. Hierdoor staan u geen onverwachte kosten te wachten. Onze vakmensen staan graag voor u klaar!

Wenst u toch liever een andere type vloer te verwijderen, zoals een tegelvloer of pvc vloer?

Kijkt u dan: vloer verwijderen.

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk