Skip to content

Pvc vloer verwijderen.

Pvc vloer verwijderen.

Een pvc vloer verwijderen kan een uitdagende en zware klus zijn. Ook wilt u natuurlijk voorkomen dat u tijdens het weghalen van de pvc vloer de ondervloer beschadigt. Zelf een pvc vloer verwijderen kan leiden tot beschadigingen. Om er zeker van te zijn dat uw pvc vloer zorgvuldig en met het juiste gereedschap wordt verwijderd, kunt u daarom het beste een professioneel sloopbedrijf inschakelen. Bij Sloopservice Utrecht bent u hiervoor aan het juiste adres!

Een pvc vloer is vaak volledig verlijmd aan het zandcement of aan de beton vloer. Wij lossen dit zonder problemen voor u op. Wij beschikken over de juiste machines om de vloer op de juiste manier te verwijderen. Het type gereedschap dat wij gaan gebruiken, is afhankelijk van uw pvc vloer. Het kan voorkomen dat er tijdens de sloopklus lijmresten van uw ondervloer tevoorschijn komen. Ook deze lijmresten halen wij voor u weg door de vloer te schuren. Hierna kan uw vloer opnieuw gestoffeerd worden. Door onze jarenlange ervaringen in het verwijderen van diverse vloeren bespaart u uzelf tijd en moeite, waardoor de sloopklus in een keer kan worden gerealiseerd.

Gratis offerte aanvraag

Pvc vloer verwijderen door Sloopservice Utrecht?

Wilt u uw pvc vloer verwijderen? Onze ervaren vakmensen ontzorgen u graag met uw sloopklus! Sloopservice Utrecht heeft jarenlange ervaring in het snel en vakkundig verwijderen van diverse vloeren. Bij ons kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u het exacte kostenplaatje kunt achterhalen. Dit zonder voor enige verrassingen te staan.

Laat u toch liever iets anders uitvoeren, zoals een tegelvloer of parketvloer verwijderen?

Kijkt u dan: vloer verwijderen.

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk