Skip to content

Vloerbedekking verwijderen.

Vloerbedekking verwijderen.

Wilt u uw vloerbedekking verwijderen uit uw woning? Sloopservice Utrecht helpt u graag! Bij het verwijderen van de vloerbedekking is het essentieel precisie toe te passen. Vooral als de vloerbedekking is vastgelijmd kan het een vrij vervelende taak worden. Voor het verwijderen van vloerbedekking kunnen verschillende methodes worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen het verwijderen van de vloerbedekking op de trap of een gewone vlakke vloer.

De ondergrond van tapijt is zeer van belang voor het verwijderingsproces. Allereerst is het belangrijk om te achterhalen welke lagen verwijderd moeten worden. In de meeste gevallen ligt vloerbedekking niet los en is deze vastgelijmd of vastgespijkerd op een ondergrond of op de originele bouwvloer. Vervolgens moet er gekeken worden naar hoe erg de vloerbedekking vastgelijmd zit. Dit om een goede inschatting te maken hoeveel tijd de sloopklus kost. Met onze machines is het mogelijk om elk soort vloerbedekking te strippen. Gemiddeld hebben wij een vloerbedekking binnen een halve dag verwijderd. Dit zorgt ervoor dat u sneller aan de slag kunt met uw nieuwe vloerbedekking.

Gratis offerte aanvraag

Vloerbedekking verwijderen door Sloopservice Utrecht?

Beschikt u over een vloerbedekking in de woonkamer, slaapkamer of trap die u wilt laten verwijderen? Onze ervaren vakmensen van Sloopservice Utrecht staan voor u klaar om uw vloerbedekking op een zorgvuldige en professionele manier te laten verwijderen. Wij leveren hoogwaardig kwaliteit en maken onze woorden waar! Door onze vrijblijvende offerte kunt u het kostenplaatje achterhalen dat past bij uw sloopklus. Op deze manier bent u op de hoogte van de exacte kosten.

Wilt u toch een andere type vloer laten verwijderen, zoals pvc vloer of betonvloer verwijderen?

Bekijkt u dan: vloer verwijderen.

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk