Skip to content

Casco strippen.

Casco strippen

Er komt veel kijken bij het casco leegstrippen van een pand en dat weten wij bij Sloopservice Utrecht als geen ander. Het vergt speciaal apparatuur, technieken en vakkundige kennis. Wilt u uw pand deels of volledig casco strippen? Dan bent u bij Sloopservice Utrecht aan het juiste adres! Of het nu gaat om het casco strippen van een woning, kantoorgebouw of winkelpand: ons ervaren team levert altijd hoogwaardige kwaliteit op. Dit doen wij snel, goedkoop en vakkundig.

Casco strippen houdt in dat de inventaris wordt verwijderd en alle spullen worden afgevoerd. Het hele pand wordt dus leeg gestript. Het enige wat blijft staan zijn de stenen, het beton en het ijzer. Dit zodat het pand weer opnieuw gebruikt kan worden. Er zijn verschillende redenen waarom een pand wordt leeg gestript. Meestal gaat het om een renovatie, een bestemmingswijziging of een sloop van een pand. Dit wegens de veiligheid en milieueisen. 

Gratis offerte aanvraag

Casco strippen bij Sloopservice Utrecht!

De vakmannen van Sloopservice Utrecht werken met precisie en zorgvuldigheid. Hierdoor wordt er geluisterd naar uw wensen en weet u exact wat u van ons kunt verwachten. Van tevoren bedenken wij een heel plan voordat er wordt gesloopt. Dit doen wij uiteraard in overleg met de eigenaar van het pand. Ieder soort pand is anders en heeft daarom een andere aanpak nodig.

Bent u benieuwd naar de kosten voor casco strippen? Via onze website kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor het casco strippen van uw pand. Wij helpen u graag verder! Met onze jarenlange ervaring streven wij altijd naar het beste resultaat van uw sloopproject. Voor een voordelige totaaloplossing bent u bij Sloopservice Utrecht aan het juiste adres!

Wilt u meer informatie lezen over woning strippen? Wij informeren u graag hierover.

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk