Skip to content

Badkamer slopen.

Badkamer professioneel laten slopen

Wilt u uw badkamer slopen? Dit kan verschillende redenen hebben. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat uw huidige badkamer niet aan uw eisen voldoet. Indien u een nieuwe badkamer wilt, moet eerst uw oude badkamer worden gesloopt. Het is hiervoor belangrijk dat dit op de juiste manier wordt gedaan om lekkage of andere schade te voorkomen. Daarom is het raadzaam om voor het slopen van uw badkamer een professioneel sloopbedrijf in te schakelen. Hiervoor kunt u het beste terecht bij Sloopservice Utrecht! Met onze jarenlange ervaringen kunnen wij ervoor zorgen dat u uiteindelijk de gewenste badkamer krijgt.

Het slopen van een badkamer kan een langdurige klus zijn. Zeker als het gaat om een oude badkamer van een ouderwetse woning. Door toedoen van roest en corrosie kunnen de leidingen moeilijk te verwijderen zijn. Hetzelfde geldt voor de tegels in de badkamer en/of douche. Daarnaast is er sprake van water- en gasleidingen in de badkamer. Om deze redenen is het een vereiste om een professioneel bedrijf eraan te laten werken.

Gratis offerte aanvraag

Badkamer slopen door Sloopservice Utrecht?

Bij Sloopservice Utrecht beschikken wij over de juiste kennis en professioneel gereedschap. Dit zorgt ervoor dat de sloopwerkzaamheden snel afgerond kunnen worden. Wanneer u ons inschakelt om u te helpen bij uw klus, zorgen wij ook voor de juiste voorbereiding. De badkamer wordt eerst grondig gecontroleerd voordat er een begin wordt gemaakt aan het slopen van de badkamer. Het is hierbij belangrijk om onderzoek te doen naar de dragende muren als u de badkamer wilt vergroten of een muur wilt doorbreken. 

Zou u graag een nieuwe badkamer in huis willen laten plaatsen? Sloopservice Utrecht beschikt over specialisten die uw badkamer snel, goedkoop en veilig slopen. U kunt via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen, waarmee u de exacte kosten kunt achterhalen. Sloopservice Utrecht beschikt over vakmensen met jarenlange ervaring die de bouwkennis hebben om uw sloopklus succesvol te realiseren. Bovendien helpen we indien gewenst met het verwijderen van uw betonvloer, tegels of sanitair.

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk