Skip to content

Keuken slopen.

Keuken professioneel laten slopen.

Wilt u een nieuwe keuken? Dit kan verschillende redenen hebben. Het kan zo zijn dat uw keuken toe is aan vernieuwing of misschien voldoet uw keuken niet meer aan uw wensen. In beide gevallen moet u eerst uw huidige keuken slopen. Het kan zijn dat de leverancier van uw nieuwe keuken dit doet, maar niet iedere keukenaanbieder biedt deze dienst aan.

In dat geval kan u de keuken ook zelf verwijderen, maar wij begrijpen dat u er niet op zit te wachten om deze klus zelf te klaren. Onze vakmannen van Sloopservice helpen u graag bij het slopen van uw keuken. Wij doen dit professioneel, snel en efficiënt. 

Waarom kiezen voor Sloopservice Utrecht?

Bij Sloopservice Utrecht weet u precies wat u kunt verwachten. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat deze worden doorgevoerd naar een uitstekend resultaat van uw sloopproject. Voor een voordelige totaaloplossing bent u bij Sloopservice Utrecht aan het juiste adres.

Waarom Sloopservice Utrecht?

Gratis offerte aanvraag

Gratis offerte aanvraag

Keuken slopen: zelf doen of uitbesteden?

Het slopen van een keuken klinkt eenvoudig, maar het kan een langdurige klus zijn. Een keuken slopen is iets wat u zelf kan doen, maar het vereist wel een goede voorbereiding en een professionele aanpak. Dingen waar je goed op moet letten zijn:

  • Zorg ervoor dat van te voren de water- en gasleiding afgesloten zijn
  • Schakel elektriciteit uit
  • Draag een veiligheidsbril of stofmasker
  • Dek uw meubels af om stof in uw huis te beperken
  • Tref voorbereidingen voor bescherming van uw huis
  • Zorg dat u het juiste gereedschap heeft

Vertrouwt u het niet, heeft u simpelweg geen tijd of heeft u weinig kluservaring? Schakel dan een professioneel sloopbedrijf in zoals Sloopservice. Wij helpen verwijderen uw keuken professioneel en efficiënt en we zorgen ervoor dat alles netjes afgevoerd wordt.

Keuken slopen door Sloopservice Utrecht.

Bij Sloopservice Utrecht beschikken wij over de juiste kennis en professioneel gereedschap. Dit zorgt ervoor dat de sloopwerkzaamheden snel afgerond kunnen worden. Wanneer u ons inschakelt om u te helpen bij uw klus, zorgen wij ook voor de juiste voorbereiding.

Zou u graag een nieuwe keuken in huis willen laten plaatsen? Sloopservice Utrecht beschikt over specialisten die uw keuken snel, goedkoop en veilig slopen. U kunt via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen, waarmee u de exacte kosten kunt achterhalen. Sloopservice Utrecht beschikt over vakmensen met jarenlange ervaring die de bouwkennis hebben om uw sloopklus succesvol te realiseren. Bovendien helpen we indien gewenst met het verwijderen van uw betonvloer of tegels.