Skip to content

Badkamer slopen.

Badkamer professioneel laten slopen.

Wilt u een nieuwe badkamer in uw huis? Dit kan verschillende redenen hebben. Het kan zo zijn dat uw badkamer toe is aan vernieuwing of misschien voldoet uw badkamer niet meer aan uw wensen. In dit geval moet u eerst uw huidige badkamer slopen. Het is belangrijk dat je dit op de juiste manier doet om lekkage of andere schade te voorkomen. Daarom is het raadzaam om voor het slopen van uw badkamer een professioneel sloopbedrijf in te schakelen. Hiervoor kunt u het beste terecht bij Sloopservice Utrecht! Met onze jarenlange ervaringen kunnen wij ervoor zorgen dat we uw badkamer efficiënt slopen

Waarom kiezen voor Sloopservice Utrecht?

Bij Sloopservice Utrecht weet u precies wat u kunt verwachten. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat deze worden doorgevoerd naar een uitstekend resultaat van uw sloopproject. Voor een voordelige totaaloplossing bent u bij Sloopservice Utrecht aan het juiste adres.

Waarom Sloopservice Utrecht?

Gratis offerte aanvraag

Gratis offerte aanvraag

Hoe sloop je een badkamer?

Het slopen van een badkamer kan een langdurige klus zijn. Zeker als het gaat om een oude badkamer van een gedateerde woning. Door toedoen van roest en corrosie kunnen de leidingen moeilijk te verwijderen zijn. Hetzelfde geldt voor tegels in de badkamer. Dit moet zorgvuldig aangepakt worden. Daarnaast is er sprake van water- en gasleidingen in de badkamer.

In principe is het slopen van een badkamer iets wat u zelf kan doen, maar het vereist wel een goede voorbereiding en een professionele aanpak. Dingen waar je goed op moet letten zijn:

  • Zorg ervoor dat van te voren het water is afgesloten en zet de kraan open, zodat eventueel aanwezig water in de leidingen kan weglopen
  • Schakel elektriciteit uit
  • Draag een veiligheidsbril of stofmasker
  • Hang een stuk plastic voor de deur van de badkamer, om stof in uw huis te beperken
  • Tref voorbereidingen voor bescherming van uw huis
  • Zorg dat u het juiste gereedschap heeft

Vertrouwt u het niet? Schakel dan een professioneel sloopbedrijf in zoals Sloopservice Utrecht. Wij helpen u om uw badkamer veilig en efficiënt te slopen.

Badkamer slopen door Sloopservice Utrecht.

Bij Sloopservice Utrecht beschikken wij over de juiste kennis en professioneel gereedschap. Dit zorgt ervoor dat de sloopwerkzaamheden snel afgerond kunnen worden. Wanneer u ons inschakelt om u te helpen bij uw klus, zorgen wij ook voor de juiste voorbereiding. De badkamer wordt eerst grondig gecontroleerd voordat er een begin wordt gemaakt aan het slopen van de badkamer. Het is hierbij belangrijk om onderzoek te doen naar de dragende muren als u de badkamer wilt vergroten of een muur wilt doorbreken.

Zou u graag een nieuwe badkamer in huis willen laten plaatsen? Sloopservice Utrecht beschikt over specialisten die uw badkamer snel, goedkoop en veilig slopen. U kunt via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen, waarmee u de exacte kosten kunt achterhalen. Sloopservice Utrecht beschikt over vakmensen met jarenlange ervaring die de bouwkennis hebben om uw sloopklus succesvol te realiseren. Bovendien helpen we indien gewenst met het verwijderen van uw betonvloer, tegels of sanitair.