Skip to content

Tegelvloer verwijderen.

Tegelvloer verwijderen.

Bent u ontevreden over uw tegelvloer? Dan kunt u ervoor kiezen om een andere vloer te laten plaatsen. Voordat de nieuwe vloer wordt gelegd, is het echter van belang eerst uw huidige tegelvloer te verwijderen. U kunt voor uw tegelvloer verwijderen het beste terecht bij Sloopservice Utrecht

Voor de sloopklus kijken wij eerst naar hoe de vloertegels zijn gelegd. Hierbij wordt er gekeken of de vloertegels op de vloer zijn gelijmd of dat de tegels in cement zijn gezet. Indien de vloertegels zijn vastgelijmd, wordt er een lichte breekhamer gebruikt. Dit zorgt ervoor dat eventuele beschadigingen aan de vloer worden voorkomen. Wanneer de tegels in cement zijn gezet, is er een zwaardere breekhamer nodig. In de breekhamer zit een scherpe platte beitel die de tegel los trilt of breekt van de vloer eronder. Hierdoor zijn de tegels makkelijk bij elkaar te rapen en vervoeren.

Gratis offerte aanvraag

Hoe wordt een tegelvloer verwijderd?

In sommige gevallen kan een tegelvloer over een bestaande tegelvloer worden gelegd. Hiervoor kunnen de bestaande tegels blijven liggen. Wanneer de oude vloertegels gedeeltelijk los liggen of oneffenheden vertonen, raden wij u aan om de vloertegels eerst helemaal te laten verwijderen voordat de nieuwe vloertegels worden aangebracht. Op deze manier voorkomt u problemen met uw nieuwe vloer. Houdt u er wel rekening mee dat het verwijderen van tegels een flinke klus is, vooral als ze stevig vastzitten. In dat geval kunt u de tegelvloer enkel machinaal laten verwijderen.

 

Tegelvloer verwijderen door Sloopservice Utrecht?

Wilt u uw tegelvloer verwijderen door een professioneel sloopbedrijf? Dan bent u bij Sloopservice Utrecht aan het juiste adres! Wij bieden een vrijblijvende offerte aan op onze website, zodat u kunt achterhalen wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw tegelvloer. Hierdoor staan u geen onverwachte kosten te wachten en kunt u snel aan de slag met uw sloopklus. Sloopservice Utrecht beschikt over de juiste vakmensen en machines om uw tegelvloer netjes en professioneel te verwijderen. Van ons kunt u resultaat van hoge kwaliteit verwachten.

Wilt u toch een andere type vloer laten verwijderen, zoals een parketvloer of pvc vloer?

Kijkt u dan hier: vloer verwijderen.

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk