Skip to content

Sloopwerk.

Sloopwerkzaamheden van renovatie- tot totaalsloop.

Bij Sloopservice Utrecht kunt u een totaaloplossing voor uw sloopopdracht verwachten. Als sloopbedrijf is sloopwerk onze passie. Onze vakkundige specialisten denken, creëren en realiseren het complete pakket. Dit doen wij snel, kwalitatief en goedkoop. En altijd met het oog op een circulaire en veilige werkwijze.

Of het nu gaat om een totaalsloop, renovatiesloop of gedeeltelijke sloop: er komt een hoop kijken bij een sloopproject. Van een stoffeninventarisatie tot de gehele realisatie van de sloop. Een sloopbedrijf is daarom onmisbaar.

Bij Sloopservice Utrecht leveren wij hoogwaardig sloopwerk. In onze werkwijze hanteren wij altijd een circulaire, innovatieve en op maat gerichte aanpak. Ieder sloopproject is anders en dat weten wij met onze jarenlange ervaring als geen ander. Daarom staan onze vakmensen graag klaar om van uw sloopproject een succes te maken! 

Waarom kiezen voor Sloopservice Utrecht?

Bij Sloopservice Utrecht weet u precies wat u kunt verwachten. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat deze worden doorgevoerd naar een uitstekend resultaat van uw sloopproject. Voor een voordelige totaaloplossing bent u bij Sloopservice Utrecht aan het juiste adres.

Waarom Sloopservice Utrecht?

Gratis offerte aanvraag

Gratis offerte aanvraag

Sloopwerk door Sloopservice Utrecht.

Totaalsloop

Totaalsloop, ook wel bekend als volledige sloop, is een proces waarbij een volledig huis of gebouw wordt gesloopt. Deze sloop vereist een goede voorbereiding. Totaalsloop wordt vaak uitgevoerd wanneer een gebouw niet meer voldoet aan de eisen van de eigenaar of wanneer er nieuwe plannen zijn voor het terrein waar het gebouw op staat. Bij totaalsloop worden zware machines gebruikt zoals sloopkranen en sloopkogels.

Het proces van totaalsloop begint met een grondige inventarisatie en planning. Hierbij worden alle aspecten van het sloopproject geanalyseerd, zoals de omvang van het gebouw, de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen zoals asbest, en de benodigde vergunningen. Veiligheid staat hierbij altijd voorop, en er worden veiligheidsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het sloopproces zonder incidenten verloopt.

 

Renovatiesloop

Bij renovatiesloop hebben we het enkel over het slopen van delen van een gebouw of een bepaalde constructie. Het gaat bijvoorbeeld om het slopen van een voorgevel of het leegslopen van een pand. Bij deze sloop blijven de dragende onderdelen gespaard gebleven. Deze werkzaamheden worden voornamelijk met de hand of met gereedschap uitgevoerd.

Bij renovatie is precisie van groot belang. Het gaat namelijk niet alleen om het slopen van muren, vloeren of plafonds maar ook het behouden van aangrenzende structuren en het minimaliseren van schade aan het gebouw in het geheel. Dit vereist een professionele
aanpak.

 

Casco sloop

Casco sloop is een manier van slopen wat tussen renovatie- en totaalsloop in zit. Bij deze sloop benadering wordt alles verwijderd behalve de dragende structuur van het gebouw. Het doel van deze sloop is om de basisstructuur van het gebouw intact te houden, waardoor het gebouw kan worden aangepast voor eventuele nieuwe doeleinden.

Casco sloop is eigenlijk een duurzame vorm van totaalsloop, omdat het de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd vermindert en het hergebruik van bestaande materialen mogelijk maakt.