Skip to content

Tegels verwijderen.

Tegels verwijderen in uw badkamer of keuken.

Wilt u uw tegels verwijderen in de badkamer om deze te vervangen? Dan heeft u hiervoor speciaal gereedschap nodig, zoals een sloophamer. Gebruikt u geen sloophamer voor het verwijderen van uw tegels, dan is het haast niet mogelijk uw klus te realiseren. Daarom is het raadzaam uw tegels te laten verwijderen door ervaren specialisten. Hiermee kan Sloopservice Utrecht u helpen!

In een badkamer kunt u zowel de wand- als de vloertegels laten verwijderen. Vaak zijn badkamers gemaakt van natuursteen tegels of keramische tegels. Wegens de dikte zijn keramische tegels lastiger te verwijderen dan natuursteen tegels, waardoor het meer tijd kost. Verder raden wij aan de rest van uw badkamer goed te beschermen tegen puin, omdat uw spullen en/of sanitair door het puin beschadigd kunnen raken. Dit kunt u doen door de rest van uw badkamer af te plakken. Indien u vloerverwarming heeft onder de huidige vloertegels, moet daar extra voorzichtig mee worden omgegaan. We moeten natuurlijk voorkomen dat er lekkage in het leidingwerk van de vloerverwarming ontstaat.

Waarom kiezen voor Sloopservice Utrecht?

Bij Sloopservice Utrecht weet u precies wat u kunt verwachten. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat deze worden doorgevoerd naar een uitstekend resultaat van uw sloopproject. Voor een voordelige totaaloplossing bent u bij Sloopservice Utrecht aan het juiste adres.

Waarom Sloopservice Utrecht?

Gratis offerte aanvraag

Gratis offerte aanvraag

Hoe verwijderen wij tegels?

Tijdens de sloopklus worden de oude badkamertegels verwijderd met een elektrische breekhamer. Deze breekhamer is zwaar en sterk genoeg om de tegels los te tikken. In de elektrische breekhamer zit een scherpe, platte beitel die ervoor zorgt dat de tegels van de muur worden losgetrild. In sommige gevallen is er meer moeite en werk nodig om de tegels los te krijgen, omdat deze dan met cement zijn vastgezet. Dit komt meestal voor bij oudere woningen. Hiervoor wordt er een zwaardere breekhamer gebruikt. Na het verwijderen van de tegels, kunt u pas zien of de ondervloer is beschadigd. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren, doordat er gaten in de ondervloer kunnen ontstaan. Indien dit het geval is, moet er eerst voor worden gezorgd dat de vloer recht en glad is voordat er nieuwe tegels worden gelegd.

Bovenstaande werkzaamheden gelden ook voor het verwijderen van wandtegels in de keuken of tegelvloeren in een woning. Bekijk hier: vloer verwijderen.

Tegels verwijderen door Sloopservice Utrecht.

Sloopservice Utrecht beschikt over vakmensen die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van tegels. Zowel wand- als vloertegels kunnen wij snel, goedkoop en vakkundig verwijderen in uw badkamer of keuken. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een op maat gemaakt advies voor uw tegels. Wij helpen u graag!

Wilt u graag uw sanitair verwijderen? Dan kan Sloopservice Utrecht u hier meer uitleg over geven. Wij vertellen u graag hoe wij te werk gaan.

Voor meer informatie over het slopen van een keuken of badkamer neemt u hier een kijkje: badkamer slopen en keuken slopen.