Skip to content

Betonvloer slopen.

Betonvloer slopen.

Wilt u uw betonvloer slopen? Dan kunt u dit het beste overlaten aan een ervaren sloopwerker. Sloopservice Utrecht kan u hiermee helpen. Het slopen van betonvloer vergt professioneel gereedschap en ervaren vakmanschap. Wanneer men het toch probeert zonder een vakman in te schakelen, blijkt al snel dat dit niet haalbaar is. Zonder de juiste gereedschappen wordt het slopen van betonvloer namelijk een stuk lastiger.

Voor een betonvloer verwijderen kunnen er diverse gereedschappen worden gebruikt. Vaak wordt een elektrische breekhamer gebruikt. Deze breekhamers hebben een scherp punt of een platte beitel. Dit hangt af van de vloersoort. Er wordt een lichte breekhamer gebruikt voor dunne vloeren. Daartegen wordt er een zware breekhamer gebruikt voor dikke betonvloeren. Hiermee wordt het beton aan stukken gebroken. De kans bestaat dat er schade kan ontstaan aan onderliggende leidingen indien u dit niet door een professioneel bedrijf laat uitvoeren. Wanneer er sprake is van schade aan de onderliggende leidingen, kunnen de kosten flink oplopen. Om uzelf extra zorgen te besparen, kunt u voor het slopen van een betonvloer het beste een professioneel sloopbedrijf inschakelen. 

Gratis offerte aanvraag

Betonvloer slopen door Sloopservice Utrecht?

Sloopservice Utrecht beschikt over een team van ervaren vakmannen die u graag helpen met uw betonvloer verwijderen! Van ons kunt u resultaat van hoge kwaliteit verwachten. De kosten van een betonvloer verwijderen zijn afhankelijk van de dikte van de betonnen vloerplaat. Benieuwd wat de kosten zijn voor het slopen van de betonvloer bij uw huis? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten en of deze aansluiten bij uw budget.

Wilt u uw betonvloer verwijderen of bent u benieuwd welke type vloeren u nog meer kunt laten verwijderen door Sloopservice Utrecht?

Kijkt u dan hier: vloer verwijderen.

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk