Skip to content

Personeel huren?

Welkom bij Sloopservice Utrecht

Welkom bij Sloopservice Utrecht.

Wilt u op projectbasis personeel inhuren voor een sloopklus? Dan bent u bij Sloopservice Utrecht aan het juiste adres! U kunt bij ons sloopwerkers inhuren voor zowel kortlopende als langlopende projecten. Wij beschikken over vakmensen met jarenlange ervaring in de sloopsector. Vakmensen die het sloopwerk snel, goedkoop en deskundig realiseren. Altijd met het oog op een duurzame en veilige werkwijze. Op deze pagina leest u meer over onze sloopwerken en de bijbehorende kosten.

U kunt ons personeel inhuren voor verschillende sloopwerken. De werkzaamheden waar Sloopservice Utrecht u mee kan helpen zijn:

  • Vloer verwijderen. U kunt hierbij denken aan een tegelvloer, parketvloer of pvc vloer verwijderen. Ook kunnen wij uw betonvloer slopen of uw vloerbedekking verwijderen.
  • Badkamer slopen. Dit houdt onder andere het verwijderen van de badkamertegels en het sanitair in.
  • Huis slopen. Hiervoor kunnen wij het slopen van uw dak uitvoeren.
  • Woning strippen. Hierbij wordt de inventaris verwijderd en afgevoerd.

Indien u graag meer informatie wilt over de bovenstaande diensten, kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contactgegevens. 

Waarom kiezen voor Sloopservice Utrecht?

Ons team heeft al 15 jaar ervaring in allerlei sloopprojecten. Dit omvat zowel kleine als grote klussen. Sloopwerk is ons specialisme. Daarnaast zijn wij voordelig en werken wij snel en efficiënt. Wij luisteren naar uw wensen en hebben als doel om het beste resultaat te leveren van uw sloopproject. Dit doen wij door een circulaire, innovatieve en op maat gerichte aanpak in onze werkwijze te hanteren. Ook is het van belang om de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen. Voor een voordelige en uitstekende totaaloplossing kunt u het beste bij Sloopservice Utrecht terecht!

Bent u benieuwd naar de kosten voor het inhuren van ons personeel? Dan kunt u op onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierdoor kunt u de exacte kosten van uw sloopproject achterhalen. Onze sloopwerkers staan graag klaar voor al uw sloopklussen!

Wilt u graag meer te weten komen over onze sloopwerken? Op deze pagina leest u hier meer over.

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk

Enkele foto’s van ons werk.

Video’s van ons werk.