Skip to content

Vloer verwijderen.

Vloer verwijderen.

Een vloer verwijderen is een ingewikkelde en zware taak. Gelukkig zijn onze ervaren vakmensen van Sloopservice Utrecht gespecialiseerd in alles op het gebied van vloeren verwijderen. Wij beschikken over de juiste machines om uw vloer deskundig te laten verwijderen. De kans dat uw dekvloer beschadigd raakt is erg klein vanwege onze machines. Hierdoor bespaart u een hoop kosten voor het herstellen van de ondervloer. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat uw vloer professioneel en zonder enige schade wordt verwijderd. Het verwijderen van de vloer wordt bij Sloopservice Utrecht binnen een dag uitgevoerd.

De intensiteit van de sloopklus is afhankelijk van het type vloer dat u heeft liggen in uw huis. Is de kwaliteit van uw vloer zwak, dan kunnen wij u ook helpen met het egaliseren van uw vloer. Het egaliseren van uw vloer kunnen wij dezelfde dag voor u regelen. Dit zorgt ervoor dat u een goede ondervloer heeft om uw nieuwe vloer te kunnen leggen. 

Gratis offerte aanvraag

Vloer verwijderen door Sloopservice Utrecht?

Het is bij ons mogelijk om uw tegelvloer, parketvloer, pvc vloer en betonvloer te slopen of uw vloerbedekking te verwijderen. Wij kunnen u in ieder geval helpen met het slopen en verwijderen van deze verschillende vloeren.

Wilt u graag uw vloer verwijderen? Onze ervaren vakmensen van Sloopservice Utrecht helpen u graag om uw vloer op een nauwkeurige en professionele manier te verwijderen. Wij leveren hoogwaardig kwaliteit en maken onze woorden waar! Door onze vrijblijvende offerte kunt u de exacte kosten achterhalen voor uw sloopklus.

Wilt u graag meer te weten komen over het verwijderen van diverse type vloeren? Onze vakmensen van Sloopservice Utrecht staan voor u klaar!

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk