Skip to content

Woning strippen.

Efficiënt een woning strippen.

Bij een verbouwing of renovatie komt het voor dat men besluit de woning te strippen. Met strippen wordt het volledig leegmaken van de woning bedoeld. Dit houdt in dat u besluit wat u binnen de woning wilt behouden en wat eruit kan worden gesloopt. U kunt ervoor kiezen om uw woning deels of geheel te laten strippen. Van werkzaamheden als een badkamer slopen en vloer verwijderen tot het geheel slopen van uw huis of kantoorpand. Onze ervaren vakmensen doen dit snel, goedkoop en duurzaam. Een klus klein of groot: Sloopservice Utrecht staat klaar om u te helpen met uw woning strippen!

Voordat wij aan de slag gaan met het strippen van uw woning is het van belang dat er voorzorgsmaatregelen worden genomen. Zo is het belangrijk dat het gas, de waterleidingen en alle elektra volledig zijn afgesloten voordat het strippen van uw woning begint. Als dit niet gebeurt, heeft u grote kans op een waterlek. Dit kan veel schade veroorzaken waardoor de service langer zal duren dan gepland. Daarnaast is het handig om alle spijkers en schroeven uit de planken en balken te halen. En als laatste is het van belang uw spullen af te dekken, zodat u na het sloopwerk een stofvrije kamer binnen kunt lopen. Tot slot kunt u opslag regelen voor uw puin. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om het vrijkomende afval.

 

Waarom kiezen voor Sloopservice Utrecht?

Bij Sloopservice Utrecht weet u precies wat u kunt verwachten. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat deze worden doorgevoerd naar een uitstekend resultaat van uw sloopproject. Voor een voordelige totaaloplossing bent u bij Sloopservice Utrecht aan het juiste adres.

Waarom Sloopservice Utrecht?

Gratis offerte aanvraag

Gratis offerte aanvraag

Gereedschap voor woning strippen.

Nadat we goede voorbereidingen hebben getroffen op het strippen van de woning, kijken we welk gereedschap we het beste kunnen gebruiken. Meestal wordt er gebruik gemaakt van de volgende gereedschappen:

  • Voorhamer: dit gereedschap is geschikt voor het slopen of breken van grof materiaal. U kunt hierbij denken aan muren, balken en andere grote objecten.
  • Breekhamer: hiermee kunnen grote stukken muur in één keer omlaag worden gehaald. Ook kan dit worden gebruikt om tegels van een muur te slopen.
  • Breekijzer of koevoet: dit zorgt ervoor dat planken en balken snel losgemaakt kunnen worden.
  • Hamer en beitel: hierdoor kunnen onderdelen op een beheersende manier worden gesloopt.
  • Slijptol: dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn op het doorzagen van een leiding of een stuk ijzer.

Als u een professioneel sloopbedrijf inschakelt, kunt u er zeker van zijn dat uw woning op de juiste wijze wordt gestript. Dit wordt dan ook op een veilige manier gedaan door veiligheidsmaatregelen te nemen.

Woning strippen door Sloopservice Utrecht.

Wilt u graag uw woning strippen? Onze ervaren vakmensen van Sloopservice Utrecht helpen u graag om uw woning op een professionele manier te strippen. Wij leveren hoogwaardige service en sloopwerk. Door onze vrijblijvende offerte kunt u de exacte kosten voor deze dienst achterhalen.

Wilt u uw woning casco slopen? Dan bent u ook bij Sloopservice Utrecht aan het juiste adres!