Skip to content

Huis slopen.

Huis slopen.

Het slopen van een huis is niet iets wat je zomaar doet. Veel mensen gaan ervan uit dat zij het sloopwerk zelf kunnen uitvoeren zonder professionals, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen het afbreken van muren. Wanneer mensen zelf hun huis gaan slopen is de kans groot dat er schade wordt aangericht. U kunt onnodige schade voorkomen door een professioneel sloopbedrijf in te schakelen. Ieder sloopwerk is anders, waardoor iedere opdracht een andere aanpak nodig heeft. En dat weten onze vakmensen van Sloopservice Utrecht met hun jarenlange ervaring als geen ander.

Het is ook mogelijk een gedeelte van uw huis te slopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw dak slopen of schoorsteen verwijderen. Bent u van plan om een van deze sloopwerken te verrichten? Dan raden wij u aan een bouwtekening op te vragen bij de makelaar of het gemeentehuis. Met deze informatie kan er beter gezien worden wat de mogelijkheden zijn voor uw huis.

Waarom kiezen voor Sloopservice Utrecht?

Bij Sloopservice Utrecht weet u precies wat u kunt verwachten. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat deze worden doorgevoerd naar een uitstekend resultaat van uw sloopproject. Voor een voordelige totaaloplossing bent u bij Sloopservice Utrecht aan het juiste adres.

Waarom Sloopservice Utrecht?

Gratis offerte aanvraag

Gratis offerte aanvraag

Waar moet je rekening mee houden bij het slopen van een huis?.

Tijdens het slopen van een huis is het niet alleen belangrijk om rekening te houden met de veiligheid van de werknemers, maar ook met de omgeving. Tijdens het sloopproces kunnen er namelijk schadelijke stoffen vrijkomen die een risico vormen voor de gezondheid. Een bekende stof is asbest, maar er zijn ook andere stoffen die schadelijk kunnen zijn. Deze andere stoffen zitten voornamelijk in: houtstof, loodverf en minerale vezels. Al deze stoffen kunnen verschillende complicaties met zich meebrengen voor zowel de medewerkers als bewoners.

Bij ons staat veiligheid altijd voorop. Onze vakmensen nemen daarom strenge maatregelen om ervoor te zorgen dat ongemakken en gezondheidsklachten worden voorkomen. Door de juiste procedures te volgen en gebruik te maken van beschermingsmiddelen, zorgen we ervoor dat het sloopproces zo veilig mogelijk verloopt, zowel voor onze medewerkers als voor de omwonenden.

Huis slopen door Sloopservice Utrecht.

Wilt u graag uw huis slopen? Dat kan bij Sloopservice Utrecht! Wij beschikken over een team van specialisten met jarenlange ervaring. Het team van Sloopservice Utrecht werkt snel, goedkoop en duurzaam. Wij leveren altijd hoogwaardig en op maat gemaakt sloopwerk. Van een huis, winkel of kantoorpand slopen tot enkel een plafond of dak slopen: wij staan graag voor u klaar! Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om het exacte kostenplaatje te achterhalen voor uw sloopklus. Zo bent u op de hoogte van alle kosten die u kunt verwachten. Wij helpen u graag!