Skip to content

Sanitair verwijderen.

Sanitair verwijderen

Als uw sanitair niet meer te repareren is, is het verstandig om deze te laten verwijderen. Bij Sloopservice Utrecht bent u hiervoor aan het juiste adres. Wanneer u graag uw oud sanitair wilt verwijderen, kunnen wij u daarmee helpen. Denkt u bij sanitair aan bijvoorbeeld een wastafel, douche, wc of ligbad. Het komt voor dat men zelf probeert het sanitair te verwijderen. Dit komt doordat mensen denken dat het verwijderen van oud sanitair makkelijk is. De valkuil is echter dat de kans op schade groter is doordat hiervoor niet het juiste gereedschap wordt gebruikt.

Bij het verwijderen van oud sanitair is het afgeraden om direct te gaan slopen. De kans is namelijk groot dat er schade wordt aangericht aan het leiding netwerk. Daarom raden wij aan het oude sanitair te laten verwijderen. Sloopservice Utrecht is een professioneel sloopbedrijf met jarenlange ervaring die met zorgvuldigheid en precisie te werk gaat. Voorkom beschadiging aan uw waterleidingen door een professioneel sloopbedrijf in te schakelen voor het verwijderen van uw sanitair. Na het verwijderen van uw oud sanitair kan de volgende stap worden gezet: namelijk het installeren van de nieuwe sanitaire voorzieningen. 

Gratis offerte aanvraag

Sanitair verwijderen door Sloopservice Utrecht?

Sloopservice Utrecht beschikt over echte vakmensen met jarenlange ervaring in een badkamer slopen. Dit doen wij snel, goedkoop en vakkundig! Het is bij ons mogelijk om via onze website een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u op de hoogte bent van de exacte kosten voor uw sloopopdracht. Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over tegels verwijderen? Dan kunnen wij u daar meer informatie over geven.

Ook kunt u een kijkje nemen op: badkamer slopen.

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk