Skip to content

Huis slopen.

Huis slopen 

Veel mensen gaan ervan uit dat zij het sloopwerk zelf kunnen uitvoeren. Bij een huis slopen komt echter meer kijken dan alleen het afbreken van muren. Wanneer mensen zelf hun huis gaan slopen, wordt er vaak schade aangericht. U kunt onnodige schade voorkomen door een professioneel sloopbedrijf in te schakelen. Ieder sloopwerk is anders, waardoor iedere opdracht een andere aanpak nodig heeft. En dat weten onze vakmensen van Sloopservice Utrecht met hun jarenlange ervaring als geen ander.

Het is ook mogelijk een gedeelte van uw huis te slopen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan uw dak slopen of schoorsteen verwijderen. Bent u van plan een van deze sloopwerken te verrichten? Dan raden wij u aan een bouwtekening op te vragen bij de makelaar of het gemeentehuis. Met deze informatie kan er beter gezien worden wat de mogelijkheden zijn voor uw huis.

Gratis offerte aanvraag

Waarmee rekening houden tijdens huis slopen?

Tijdens het slopen van een huis is het niet alleen belangrijk om rekening te houden met de veiligheid van de werknemers, maar ook met de omgeving. Er kunnen namelijk stoffen vrijkomen bij een huis slopen  die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Asbest is er hier één van. Daarnaast zijn er andere stoffen die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Deze andere stoffen zitten voornamelijk in: houtstof, loodverf en minerale vezels. Al deze stoffen kunnen verschillende complicaties met zich meebrengen voor zowel de medewerkers als de bewoners. Daarom waarborgen onze vakmannen altijd de veiligheid, zodat ongemakken en gezondheidsklachten worden voorkomen. 

 

Huis slopen door Sloopservice Utrecht!

Wilt u graag uw huis slopen? Dat kan bij Sloopservice Utrecht! Wij beschikken over een team van specialisten met jarenlange ervaring. Het team van Sloopservice Utrecht werkt snel, goedkoop en duurzaam. Wij leveren altijd hoogwaardig en op maat gemaakt sloopwerk. Van een huis, winkel of kantoorpand slopen tot enkel een plafond, dak of schoorsteen slopen: wij staan graag voor u klaar! Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om het exacte kostenplaatje te achterhalen voor uw sloopklus. Zo bent u op de hoogte van alle kosten die u kunt verwachten. Wij helpen u graag!

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk