Skip to content

Dak slopen.

Dak slopen

Er komt veel kijken bij het slopen van een dak. Het belangrijkste is dat dit veilig, duurzaam en verantwoord wordt gedaan. Onze vakmensen van Sloopservice Utrecht zijn ervaren in het slopen van allerlei type daken. Dit kunnen zowel platte als zadeldaken zijn. Is uw dak niet meer van goede kwaliteit voorzien of constructief onveilig, dan is het plaatsen van een nieuw dak vereist. In dat geval is het echter eerst van belang uw huidige dak te slopen.

Voordat uw dak wordt gesloopt, vindt er een dakinspectie plaats. Dit houdt in dat uw dak wordt geïnspecteerd op een aantal punten. Deze punten zijn:

  • Dakpannen die door storm of wind niet meer goed op hun plaats liggen
  • Dakpannen die niet goed op elkaar aansluiten
  • Losliggende dakpannen die van het dak af kunnen waaien
  • Aantasting van dakpannen of dakbedekking door algen of mos
  • Vocht of schimmel op het plafond of op de binnenmuren
  • Lekkage en aantasting van de nokvorsten
  • Losliggende nokvorsten
Wilt u uw dak vernieuwen en daarom uw huidige dak slopen? Dat kan bij Sloopservice Utrecht

Gratis offerte aanvraag

Dak slopen door Sloopservice Utrecht?

Bij Sloopservice Utrecht kunt u uw dak op de juiste en veilige manier laten slopen. Wij zorgen ervoor dat uw dak snel, goedkoop en vakkundig wordt verwijderd. Altijd met het oog op de juiste veiligheid. Wanneer u interesse heeft in deze dienst, kunt een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten voor uw sloopklus. De ervaren vakmensen van Sloopservice Utrecht helpen u graag!

Wilt u liever uw schoorsteen verwijderen of uw huis slopen? Ook dat kan bij Sloopservice Utrecht. Wij geven u graag meer informatie over deze diensten.

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk