Skip to content

Onze sloopwerken.

Welkom bij Sloopservice Utrecht

Bij Sloopservice Utrecht kunt u een totaaloplossing voor uw sloopopdracht verwachten. Sloopwerk is onze passie. Onze vakkundige specialisten denken, creëren en realiseren het complete pakket. Dit doen wij snel, kwalitatief en goedkoop. En altijd met het oog op een circulaire en veilige werkwijze.

Gratis offerte aanvraag

Groot sloopwerk.

Of het nu gaat om een totaalsloop, renovatiesloop of gedeeltelijke sloop: er komt een hoop kijken bij een sloopproject. Van een stoffeninventarisatie tot gehele realisatie van de sloop. Bij Sloopservice Utrecht leveren wij hoogwaardig sloopwerk op. In onze werkwijze hanteren wij altijd een circulaire, innovatieve en op maat gerichte aanpak. Ieder sloopproject is anders en dat weten wij met onze jarenlange ervaring als geen ander. Daarom staan onze vakmensen graag klaar om van uw sloopproject een succes te maken! 

Betonvloer slopen.

Wilt u uw betonvloer slopen? Dan kunt u dit het beste overlaten aan een ervaren vakman. Het slopen van betonvloer vergt professioneel gereedschap en ervaren vakmanschap. 

Wanneer men het toch probeert zonder een vakman in te schakelen, blijkt al snel dat dit niet haalbaar is. Zonder de juiste gereedschappen wordt het slopen van betonvloer namelijk een stuk lastiger. Om uzelf extra zorgen te besparen kunt u voor een betonvloer slopen het beste een professioneel sloopbedrijf inschakelen. Sloopservice Utrecht beschikt over een team van ervaren vakmannen die u hier graag mee helpen!

Schoorsteen verwijderen.

Wilt u uw schouw of schoorsteen laten verwijderen? Dan is het raadzaam om deze klus uit te laten besteden aan een professioneel sloopbedrijf. Net als bij het slopen van betonvloer is zelf een schoorsteen verwijderen erg lastig indien u geen ervaring heeft. Wat het bij een schoorsteen verwijderen nog lastiger (en gevaarlijker) maakt, is de hoogte. Om schade aan uzelf of uw woning te voorkomen helpt Sloopservice Utrecht u graag met het realiseren van de sloopklus. Dit doen wij snel, goedkoop en met hoogwaardige kwaliteit. 

Bekijk onze video’s

Bekijk ons werk